Категория: Vertera Lab
Vitamin C

Липозомен витамин С на VERTERA LAB се препоръчва да се комбинира с класическата линия биогелове от ферментирали водорасли на Vertera, за да се осигури естественото функциониране на клетките, тъканите, органите, системите на организма и отличното усвояване на нашия продукт. С други думи, резултатът се постига чрез използване на механизмите и принципите на действие на биологичните системи на човека.

Полезни свойства:

  • Мощен антиоксидант

Витамин С е един от най-мощните антиоксиданти, който помага да защитите организма си от свободните радикали, предотвратявайки оксидативния стрес и намалявайки риска от развитие на различни заболявания.

  • Укрепване на имунната система

Витамин С играе важна роля за поддържането на здрава имунна система. Той насърчава производството на бели кръвни клетки, които се борят с инфекциите и укрепва бариерната функция на кожата и лигавиците.

  • Поддържа здравето на кожата

Витамин С е от съществено значение за синтеза на колаген, протеин, който поддържа здравината и еластичността на кожата. Помага в борбата с бръчките, овлажнява кожата и изсветлява пигментацията.

  • Подобрено здраве на сърцето

Рутинът, съдържащ се в нашия витамин С, помага за укрепване на стените на кръвоносните съдове, понижава холестерола в кръвта и подобрява кръвообращението, което спомага за поддържането на здраво сърце и кръвоносни съдове.

  • Anti-age ефект

Витамин С стимулира синтеза на колаген, което помага за намаляване на бръчките, повишава еластичността на кожата и забавя процеса на стареене.

Натриев аскорбат, микрокристална целулоза, рутин (екстракт от Sophorae Japonica), калциев стеарат (стабилизатор), липозомен витамин С.

Допълнителен източник на витамин С, източник на рутин.

Препоръки за представяне: възрастни: по 1 таблетка 1 път дневно.

Продължителност на приема – 1 месец. Ако е необходимо, приемът може да бъде продължен.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, кърмене. Преди употреба се препоръчва консултация с лекар.

Засега няма отзиви.

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

Iron Bisglycinate

Iron Bisglycinate

IRON bisglycinate от Vertera – ново поколение желязосъдържащи препарати в лесно усвоима форма

Organic Iodine

Organic Iodine

Биоактивен комплекс в лесноусвоима форма, включващ органичен йод, тирозин и селен

Cordyceps

Cordyceps

Допълнителен източник на коензим Q10, кордицепин, кордицепинова киселина, полизахариди