Категория: Beauty Secret
Visionormix

Visionormix (Vertera Beauty Secret) се състои от натурални, растителни екстракти с целенасочено действие. Резултатът се постига чрез нормализиране на функционирането на механизмите на системите за биологична саморегулация на организма.

Основата на Secret е комбинация от работата на сух ферментирал биогел от кафяви морски водорасли Plasma homeofood + натурални лечебни екстракти от билки [растения или техни части, плодове, корени].

Комплекс Visionormix (Vertera Beauty Secret) за:

 Подобряване на зрителната функция

Прахът от кореноплодните морков и цвекло е богат на бета-каротин, който помага за подобряване на зрението и поддържа здравето на очите.

 Защита от свободни радикали

Екстрактът от плод на орлови нокти и екстрактът от цвят на турта съдържат антиоксиданти, които помагат за защита на очите от увреждане, причинено от свободните радикали.

 Поддържане здравето на ретината

Екстрактите от ечемичено семе и китайски лимонник съдържат витамини и антиоксиданти, които помагат за укрепване и поддържане на здравето на ретината.

 Укрепване на кръвоносните съдове на очите

Екстрактът от плодове шипка съдържа витамин С, който помага за укрепване на стените на кръвоносните съдове в очите, което може да помогне за предотвратяване на развитието на свързана с възрастта дегенерация.

 Понижаване умората на очите

Билката очанка е известна със своите успокояващи свойства и може да помогне за облекчаване на умората на очите, особено след продължителна работа с компютър или четене.

 Укрепване на имунитета на очите

Лиофилизираният гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус „PLASMA“ обогатява комплекса с витамини и минерали, укрепвайки имунитета на очите и подпомагайки цялостното им здраве.

Прах от корени на моркови, прах от грудки от цвекло, екстракт от орлови нокти, екстракт от цвят на турта, екстракт от семена на ечемик, екстракт от семена на китайски лимонник, екстракт от плодове на шипка, екстракт от плодове на круша, екстракт от билката очанка, лиофилизиран (сублимиран) гел от ламинария и фукус от кафяви морски водорасли „PLASMA“.

Източник на лутеин, зеаксантин, антоцианини, шизандрин.

Препоръки за употреба: възрастни по 2 таблетки сутрин и следобед по време на хранене.

Продължителност на приема – 1 месец. Ако е необходимо, приемът може да се повтори.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите на продукта, бременност, кърмене, повишена нервна възбудимост, безсъние, тежка атеросклероза, високо кръвно налягане, сърдечни аритмии, прием вечер. Препоръчително е да се консултирате с лекар преди употреба.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

Balancemix

Balancemix

Комбинация от сух биогел от кафяви водорасли Plasma и лечебни екстракти от билки, растения и плодове

Arthronormix

Arthronormix

Комбинация от сух биогел от морски водорасли Plasma и лечебни екстракти от билки, растения и плодове

Hepanormix

Hepanormix

Усмихвайте се с устните си, лицето си, усмихвайте се с мислите си и се усмихвайте дори с черния си дроб!