Категория: Детска храна
Вертера гостува на детския парк „Хепи Ленд”

Той е уникален със своята архитектура, дизайн и тематичната подразделеност. Паркът съчетава отделни кътове, различни по тематика, декор и оборудване със съоръжения, автентично пресъздаващи съответната приказна действителност.

 

„ГЪЛИВЕР”

В изкуствено езеро от 800м2 е пресъздаден образа на Гъливер. Ще се почувствате като в страната на лилипутите. Ще помечтаете за чудните пътешествия и местата, които са описани в произведенията на Джонатан Суифт.

„КАРТА НА БЪЛГАРИЯ”

Изградена на площ от 600м2. Особено значение е отдадено на националния елемент в парка, в него е изградена единствено по рода си атрактивно съоръжение, под формата на картата на България. То притежава опознавателен характер и илюстрира природните дадености. Нашите аниматори ще ви проведат кратка беседа за историята на България, за великите ни царе и емблематични моменти в историята на България.

 

„ДИНО СВЯТ”

Вдъхновени от филма ,,Джурасик Парк” ви представяме : първият и единствен по родa си музей-изложение, на фигури на животни от един отдавна отминал праисторически свят ! Разположен на 2000м2, с много декори, растителност и фигури на животни в реални размери. Най- голямата атракция е, че динозаврите се движат и издават звуци, посредством модерната технология АНИМАТРОНИКС. Джипове “Патрул” ще ви разходят в “Дино свят” сред динозаври и пещери.

„ВЕСЕЛИТЕ КЪЩИ”

Поредица от изключителна архитектура, цветово разнообразие и дизайн. Събрана е колекция от изкривяващи образа огледала. Тук е мястото, където посетителите се зареждат с положителни емоции в резултат на бурен смях, a най-малките ще се забавляват на приказното влакче, обикалящо покрай къщичката на „Снежанка и седемте джуджета”.

 

„МЕКСИКАНА”

Изградена на 600м2. В него се съчетават атракции и декорация, които илюстрират характерния горещ мексикански нрав и темперамент. Под звуците на мексиканска музика, облечени с пончо и със сомбреро сред невероятно красивите ни пауни и в компанията на понито Хепи, може да си направите незабравими семейни снимки.

 

„CITY OF EL PASO”-“TEXAS”

Това е града , който граничи с Мексико както е и в Парк Хепи Ленд.Тук е пресъздадена типична улица от уестърн филмите, съществувала в Америка през ХVІІ-ХІХ век. Изпълнен с
предизвикателства, илюстриращи динамичния и вълнуващ живот на популярни уестърн герои от филми и оставящи без дъх всеки фен на тази тема .

 

ПИРАТСКИ ОСТРОВ ,,TORTUGA”

На площ около 2000м2 е изграден остров, с типично пиратско селище с архитектура от ХVІІ век. Подчинен е на така популярната и модерна тема за властващите безстрашни морски пирати с помощта на лодка може да посетите тайнствената подземна пещера със съкровищата на пиратът Бартоломю Робъртс. От хитови книги и филми, е почерпено вдъхновение за декорацията и предизвикателствата в този кът. Корабът на известния пират Бартоломю Робъртс или Черния Барт – ,,Royal Fortune,,.Аниматорите ни пирати ще ви повозят на пиратските ни лодки, през тайната пещера на съкровищата.

 

ВОДНИ БЪМПЕРИ В ЕЗЕРОТО С ВОДОПАД

Това е релаксиращо вълшебно езеро в което може да се забавлявате с водните ни бъмпери и да нахраните рибките ни кои.

• Пиратски коктейл бар с разхлаждащи безалкохолни и алкохолни коктейли.
• В коктейл-бар „Картата на България“ може да изпиете чаша ароматно кафе.

 

 За удобството на посетителите, Тематичния парк разполага с 8000м2 паркоместа както за индивидуални посетители с коли, така и за групови посещения с автобуси.

Освен стационарните атрактивни съоръжения, за разнообразните и вълнуващи преживявания на посетителите ще се грижат екипи от АНИМАТОРИ. Те ще влизат в ролите на популярни приказни и филмови герои, както и ще демонстрират разнообразни артистични способности.Ще
има игри с децата, опознавателни беседи, артистичен грим и пясъчни картини.

Ако предстои РОЖДЕНИЯ ДЕН на вашето дете и Вие искате да го направите незабравим – оставете цялата подготовка и ангажиментите и партито на вашето дете на „Хепи Ленд” и ние ще го превърнем в незабравимо събитие – и за него, и за гостите му.

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…