Категория: Детска храна
SMART KID®

Хранителен продукт за деца на основата на хидролизат на ламинарията и натурално пюре от плодове. Подходящ за профилактика на йоден дефицит при деца над 3 години.
 Хранителен продукт за деца на основата на хидролизат на ламинария и натурално пюре от плодове. Подходящ за профилактика на йоден дефицит при деца над 3 години.

ОПИСАНИЕ: SMART KID® е уникална детска храна с морски водорасли. Лесна за усвояване, не съдържа захар, консерванти, изкуствени аромати или оцветители.

Този натурален продукт е предназначен за нежна профилактика на йоден дефицит, укрепване на имунната система и развитие на интелекта на детето.

Комплектът включва 3 вкуса: Ябълка, Банан-Ябълка, Ябълка-Круша.

Активни компоненти от морски водорасли в състава на детската храна SMART KID®.

Органичен йод

Регулира всички метаболитни процеси в организма. Играе ключова роля във формирането и функционирането на нервната система, развитието на мозъка и неговите функции: мислене, внимание, памет. Затова се нарича микроелемент на интелекта!

Микро- и макроелементи (желязо, мед, манган, цинк, фосфор и др.)

Участват в образуването на хормони, които регулират растежа и общото развитие на детето. Насърчават образуването на протеинови клетки, основният строителен материал на органите и системите. Участват във формирането и ефективната работа на имунитета, развитието и защитата на мозъка.

Витамини C, E, D, PP, K, E, група B

Стимулират клетъчния метаболизъм, влияят върху развитието на скелета, мускулите, вътрешните органи, нервната тъкан, зъбния емайл и венците, спомагат за укрепване на защитните сили на организма.

Полиненаситени мастни киселини (омега-3, омега-6, омега-9)

Участват във формирането и развитието на нервната система на детето. Укрепват имунната система, имат антиоксидантни свойства. Осигуряват усвояването на фосфор и калций, които са необходими за развитието на костите, зъбите, както и на витамините E, A, D, K за здрава кожа, коса и нокти.

Аминокиселини (заменими и незаменими)

Те са в основата на образуването на протеинови молекули – „тухличките“, от които е изграден организмът. Храната SMART KID® съдържа всички 8 незаменими за човека аминокиселини и аргинин, който е от съществено значение за развитието на децата!

Пюре от плодове (Ябълка, Банан-Ябълка, Ябълка-Круша), гелообразен продукт от кафяви морски водорасли (хидролизат на ламинария)

Препоръчва се за деца над три години като полезна добавка към основното хранене, допълнителен източник на витамини, микро- и макроелементи, полиненаситени мастни киселини и аминокиселини, съдържащи се в морските водорасли (ламинария).

Jasmina Papakyriacou
Супер храна за нашите деца!Децата я обичат с всичките и вкусове.Какво по -хубаво от това да знаем ,че децата ни ще получат необходимите им витамини с микро и макро елементи за тяхното развитие .Супер щастлива съм че мога да нахраня децата си с клетъчна храна ,чиста ,органична ,без нито една вредна съставка !В днешно време почти не се среща вече нещо чисто ,без захар и вредни добавки!Благодаря Vertera, че създадохте този продукт и единствената за сега клетъчна храна за децата ни която да ги предпази от йододефецит и други хранителни дефицити !

Християна Владимирова
Тази детски храни са любимите на децата ми всеки ден с нетърпение и огромно удоволствие ги приемат 😍 те са вкусни 😋 което е важно понеже има и злояди деца. И много удобни за училище и разходки, но най важното е че са здравословни и напълно безвредни, те дават всички нужни витамини на организма на децата ни да растат здрави, умни и щастливи Браво на компанията че създаде тези продукти за нашите малки съкровища ❣️ И резултати са неописуеми но на кратко …🔽 ЗДРАВИ ДЕЦА – СПОКОЙНИ РОДИТЕЛИ 😁

Miroslava VINCÚROVÁ
Rodičia , ak chcete pomôcť rozvinúť intelektuálny potenciál Vašim milovaných ratolestí , tak toto je zaručene to najlepšie na trhu . A ako to deťom chutí !! Konečne som našla niečo , čo budem dávať synovi s vedomím , že mu pomáham budovať zdravie a jeho schopnosti . Som nadšená !!

Alla Baliuk
Сей продукт мы ждали очень Знали,что не подведете Уникальный и полезный Нет аналогов ему Наши дети без болезней Смело в новый мир ,шагнут!

Miroslava VINCÚROVÁ
Na detskú výživu som túžobne čakala kvôli svojmu 4 ročnému synovi. Netušila som však ako ma prekvapí jeho vlastné hodnotenie v 4 rokoch : „Je to fantastické ! “ Použité slovíčko ma presvedčilo /aj bez ochutnania/, že nič lepšie a kvalitnejšie mu neviem ponúknuť. Je to naša srdcovka . Mirka

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…