Категория: Smart Серия
Plasma SmartStart

Храната с водорасли Plasma Smart Start комбинира предимствата на три продукта на Vertera едновременно: гел PLASMA, гелове Vertera Forte и уникалния растителен комплекс за укрепване на защитните сили на организма Vertera Sensation.

Продуктът е произведен по патентованата технология от ново поколение Plasma Technology, която позволява получаването на полезни моно- и олигозахариди от морски водорасли в плазмен хидрогел с висока чистота с различна структура, степен на полимеризация и молекулно тегло.

Благодарение на Plasma Technology ценните хранителни вещества от водорасли, които се съдържат в продукта, се усвояват още по-лесно и по-бързо.

Plasma Smart Start е:

  • Силен имунитет
  • Отслабване без диети
  • Здравословна храна за всеки ден
  • Всички предимства на ламинария и фукус
  • Максимална усвоимост
  • Удобната опаковка е винаги под ръка

Plasma Smart Start съдържа комплекс от 5 естествени имунокоректора:

1. Женско биле. Активира клетъчния имунитет.

2. Ехинацея. Способна да стимулира имунитета срещу вируси.

3. Дихидрокверцетин. Неутрализира свободните радикали.

4. Астаксантин. Мощен антиоксидант-имуномодулатор.

5. Фукоидан – за активност на левкоцитите, които унищожават бактериите и увредените клетки

Plasma Smart Start е идеален за тези, които се грижат не само за здравето си, но и за фигурата си. Натуралното плодово пюре и фибрите от морски водорасли създават усещане за ситост за дълго време – едно пакетче Smart Start може лесно да замести едно хранене или вредно, висококалорично ястие.

Plasma SmartStart Apple
Пюре от ябълка, хидролизирани кафяви морски водорасли (ламинария, фукус) „PLASMA“, ябълков сок, екстракт от женско биле, екстракт от ехинацея, екстракт от хематококус плувиалис, дихидрокверцетин.
Plasma SmartStart Apple-Pear
Пюре от ябълка, хидролизирани кафяви морски водорасли (ламинария, фукус) „PLASMA“, пюре от круша, ябълков сок, екстракт от женско биле, екстракт от ехинацея, екстракт от хематококус плувиалис (астаксантин), дихидрокверцетин.
Plasma SmartStart Banana-Pear
Пюре от круша, хидролизирани кафяви морски водорасли (ламинария, фукус) „PLASMA“, пюре от банан, сок от круша, екстракт от женско биле, екстракт от ехинацея, екстракт от хематококус плувиалис, дихидрокверцетин.
Plasma SmartStart Banana-Apple
Пюре от банан, хидролизирани кафяви морски водорасли (ламинария, фукус) „PLASMA“, пюре от ябълка, ябълков сок, екстракт от женско биле, екстракт от ехинацея, екстракт от хематококус плувиалис, дихидрокверцетин.

Засищащият Smart Start идеално притъпява чувството на глад. Използвайте го за лека и здравословна закуска или заменете едно пълноценно хранене през деня!

Преди употреба по време на бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар.

Срок на годност: 12 месеца.

Условия за съхранение: съхранявайте при температури от +5o C до +30o C и относителна влажност на въздуха не повече от 75% на защитено от пряка слънчева светлина място. Не се препоръчва замразяване. След отваряне на опаковката да се съхранява при температура от 2o C до 6 C за не повече от 48 часа.

Все още няма отзиви.

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.