Категория: Verterasa
Нов Свят ЗА ЖЕНАТА със Силвия Атанасова

Представяне:

Г-жа Силвия Атанасова е Амбасадор в международна компания “Вертера” и живее повече от 20 години в Мадрид, Испания.
Автор и водещ на рубрика “Бизнес за Лидери със Силвия”
Ментор за развитие на хора в директни продажби

1. Представи се с какво се занимаваш.

Силвия Атанасова: Казвам се Силвия Атанасова и с моя прекрасен съпруг имаме семейна фирма.
Заедно развиваме успешен бизнес и дейност с три от най-големите фирми в Испания, в тази сфера.
Освен предприемач, аз съм и майка на две вече пораснали момчета. В момента съм Ментор за развитие на хора в директни продажби, с цел подобряване на техния живот и живота на хиляди други. Това ме вдъхнови да напиша и издам Дневник “Стъпка към успеха”, книга която помага на всеки човек да реализира своите идеи с лекота, организирайки времето си така, че да му стига.

2. Как се промени животът ти зад граница и какви нови навици придоби?

Силвия Атанасова: След пристигането ни в Мадрид, с моя съпруг решихме да създадем собствен бизнес. От наемен работник на висока длъжност и с висока заплата, аз се насочих към частния сектор. Мъжът ми се занимава с техническата част и работници, а аз се занимавам с административната част, домакинството, отглеждането на двете ни деца, създаването на наш дом. Промяната в средата и адаптиране към друг начин на живот, предвид манталитета на хората в държавата в която сме, без близки и приятели, ни научи да разчитаме единствено на себе си. Двамата развихме успешен бизнес, възпитахме чудесни момчета, създадохме уютен дом. Децата ни посещаваха българско неделно училище, за да се научат да четат и пишат на български език.
Бях заместник президент на Асоциация в нашия квартал и основахме българска библиотека, както и танцов състав за народни танци за Майките.

3. Как се грижиш за своето здраве?

Силвия Атанасова: Практикувам здравословно хранене, въпреки че в днешно време е доста трудно да си набавиш всичко, което ти е необходимо само с храната от големите търговски вериги. Търсех алтернативни варианти с хранителни добавки (т.е. различни отделни добавки), които помагат да си набавя нужните витамини, калций, магнезий. Преди повече от 5 години открих Вертера. Запознах се с клетъчната храна на Вертера, която ми помогна с една лъжица сутрин и вечер, да заменя цялата шепа с добавки, които приемах до този момент. Така започнах да се храня още по-здравословно и много по-лесно, вместо по отделно да пия различни добавки, с прием по определени схеми.

4. Ти си Амбасадор на международна компания WR International. Разкажи ни каква е нейната мисия и с какво е полезна за всяка жена?

Силвия Атанасова: Станах Амбасадор на компания Вертера, защото много ми хареса ценностната система – общество от свободни и постоянно развиващи се здрави хора. Другото е посланието на името VERT-TERRA – означава Зелена Планета. Мисията на компанията е да помогне на безброй хора на нашата планета да бъдат здрави, като приемат първата в света храна за хомеостазата, която едновременно чисти и набавя всичко, което е необходимо на клетката, без да има странични ефекти и без да има прeдозиране за всякаква възраст. Има създаден фонд на здравите хора, чрез който се помага за лечението предимно на болни деца. Аз също съм дарител в този фонд.

5. Във фестивал “За Жената”, споделяш за понятието хомеостаза и хомеофуд храна на бъдещето. Това ли е наистина решението на всички наши здравословни проблеми?

Силвия Атанасова: Да, смятам че това е решение за нашите здравословни проблеми. Ежедневно ние трябва да чистим нашите клетки от вредните неща, попадайки в нашето тяло от мръсния въздух, който дишаме, от замърсената вода, която пием, от храната, която приемаме (богата на антибиотици, пестициди) и от забързаното, стресиращо ежедневие. Когато разполагаме с храна, която пречиства ефективно нашето тяло от тези вредни неща и в същото време набавя всичко необходимо на нашата хомеостаза, то тялото ще може много по-лесно да се справя и с негативните последици от съвременния начин на живот.

6. Какви продукти би препоръчала на всяка жена/деца, в т.ч. цялото семейство?

Силвия Атанасова: На първо място бих препоръчала sensation. Това е моят любим продукт – спешна аптека, която винаги нося в дамската чанта. Това е 13-годишна разработка, в която има 8 полезни съставки. Първата сред тях е Ламинария – източник на органичен йод и в нея се съдържат повече от 140 полезни вещества, необходими за човешкия организъм. Втората съставка е Фукусът – източник на фукоида, който има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата и кръвоносна система, помага за регенериране на стволовите клетки. Третата съставка е Спирулина – съдържа над 20 незаменими аминокиселини. Следва екстрактът от черен кимион (т.нар. черно злато), който е естествен енергиен бустер и антиоксидант. Битулин – естествен антибиотик с противовъзпалително свойство. Дихидрокварцетин – помага за разреждане на кръвта и е единственият антиоксидант, предпазващ клетката от увреждане от свободните радикали.
Астаксантин – най-могъщият антиоксидант – предпазва от въздействието на вредните навици от лошата екология, 6 хиляди пъти по-силен от витамин, 550 пъти по-силен витамин D и 500 пъти по-силен от зеления чай, в същото време пребиотик и имунорегулатор за балансиране на имунната система. А освен него, любимите ми продукти са и вкусните пюрета, които могат да заместят едно хранене и да ги приемам по всяко време, когато желая да си набавя всичко, което ми е необходимо. Другият продукт е Booster слим – отслабвай докато спиш благодарение на баланса в хомеостазата. Този бустер топи мазнините докато спим и балансира всички хормони в нашия организъм. За децата бих препоръчала първата в света детска храна с ламинария и органични йод, която е необходимост, за да може организмът им да бъде в баланс, имунната система да бъде в готовност във всеки един момент да се справи с всички вируси, да бъдат спокойни, да нямат хиперактивност, да няма дефицит на внимание.

7. Какво ново да очакваме от теб през 2024-та година?

Силвия Атанасова: Още повече резултати от хора, които са се доверили на мен и компания Вертера. Очакват ни нови полезни обучения за хората в екипа ми, интересни гости в рубриката “Бизнес за Лидери”, серия от турнета в България и в другите страни, където екипът ми се развива успешно. Също така и нови проекти с прекрасни дами, но това ще бъде изненада.
Очаквайте интересни неща!

8. Посланието ти към читателите на “Нов Свят За Жената” е…

Силвия Атанасова: Да бъдат здрави, да инвестират на първо място в превенция за своето здраве, а след това във всичко останало. Защото когато имаме пари, успех и положение в обществото, но нямаме здраве, тогава за какво ни е всичко материално. Грижете се за здравето си, за да сбъдвате мечтите си до дълбоки старини – здрави.

За контакти със Силвия Атанасова:

Фейсбук страница Бизнес за Лидери със Силвия:
https://www.facebook.com/bizneszalideri

Фейсбук страница Здраве и дълголетие със Силвия Атанасова и Вертера:
https://www.facebook.com/verterasa

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

Ритрийт в Сицилия

Ритрийт в Сицилия

Искаш ли да се насладиш 6 дни на перлата на Италия и да участваш в трансформиращ ритрийт?