Категория: Vertera Lab
Magnesium B6

Магнезиевият бисглицинат + B6 на VERTERA LAB се препоръчва да се комбинира с класическата линия биогелове от ферментирали водорасли на Vertera, за да се осигури естественото функциониране на клетките, тъканите, органите, системите на организма и отличното усвояване на нашия продукт. С други думи, резултатът се постига чрез използване на механизмите и принципите на действие на биологичните системи на човека.

Биоактивен комплекс в лесноусвоима форма, включващ магнезий и витамин В6

Полезни свойства:

  • Поддръжка на нервната система

Магнезият и витамин B6 играят важна роля за нормалното функциониране на нервната система. Те помагат за намаляване на стреса, подобряват настроението и насърчават синтеза на невротрансмитери като серотонин и гама-аминомаслена киселина (GABA), които насърчават релаксацията и облекчаването на стреса.

  • Подобряване на съня

Магнезият и витамин B6 насърчават синтеза на мелатонин, хормон, отговорен за регулирането на циркадните ритми и подобряването на качеството на съня. Редовната употреба на комплекса ще Ви помогне да подобрите съня и да си осигурите добра почивка.

  • Енергийна подкрепа

Витамин B6 играе ключова роля в енергийния метаболизъм, като помага за превръщането на въглехидратите, протеините и мазнините в енергия. Заедно с магнезия повишава издръжливостта, подобрява мускулната функция и насърчава цялостното усещане за енергия и жизненост.

  • Здраве на сърцето

Магнезият помага за регулиране на сърдечната честота, понижава кръвното налягане и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.

  • Храносмилателна подкрепа

Съдържащата се в комплекса гума арабика е пребиотик, който подпомага растежа на полезните бактерии в червата, подобрява храносмилането и усвояването на хранителните вещества.

Магнезиев бисглицинат, микрокристална целулоза (носител), гума арабика (сгъстител), калциев стеарат (стабилизатор), пиридоксин хидрохлорид.

Допълнителен източник на витамин B6 и магнезий.

Препоръки за употреба: възрастни по 1 таблетка 2 пъти дневно по време на хранене.

Продължителност на приема – 1 месец. Ако е необходимо, приемът може да се повтори.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите, тежка бъбречна недостатъчност, бременност, кърмене. Препоръчително е да се консултирате с лекар преди употреба.

Засега няма отзиви.

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

Iron Bisglycinate

Iron Bisglycinate

IRON bisglycinate от Vertera – ново поколение желязосъдържащи препарати в лесно усвоима форма

Organic Iodine

Organic Iodine

Биоактивен комплекс в лесноусвоима форма, включващ органичен йод, тирозин и селен

Cordyceps

Cordyceps

Допълнителен източник на коензим Q10, кордицепин, кордицепинова киселина, полизахариди