Категория: Beauty Secret
Hepanormix

Hepanormix (Vertera Beauty Secret) се състои от натурални, растителни екстракти с целенасочено действие. Резултатът се постига чрез нормализиране на функционирането на механизмите на системите за биологична саморегулация на организма.

Основата на Beauty Secret е комбинация от сух биогел от кафяви морски водорасли Plasma homeofood и лечебни екстракти от билки, растения и плодове.

Комплекс Hepanormix (Vertera Beauty Secret) за:

  • Почистване и детоксикация на черния дроб

Екстрактите от плод на резене, семената от бял трън, листата от артишок и коренът от глухарче помагат за ефективното прочистване на черния дроб от токсини, като подобряват функционирането му.

  • Подпомагане на храносмилането

Прах от листа от целина и прах от грудки от йерусалимски артишок помагат за подобряване на храносмилането и улесняват обработката на храната от черния дроб.

  • Стимулиране на жлъчната секреция

Екстрактите от артишок, коприва, женско биле, глухарче и аир стимулират производството и отделянето на жлъчка, което спомага за нормализиране функционирането на черния дроб и жлъчния мехур.

  • Противовъзпалително действие

Екстрактите от корен от коприва и корен от женско биле имат противовъзпалителни свойства, помагат за успокояване на възпалението и подобряват цялостното здраве на черния дроб.

  • Защита на чернодробните клетки

Активните компоненти на морския зърнастец предпазват чернодробните клетки от увреждане от свободните радикали, като спомагат за тяхното възстановяване и защита.

  • Обогатен с витамини и минерали

Лиофилизираният гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус „PLASMA“ обогатява комплекса с витамини и минерали, укрепвайки имунната система и подпомагайки цялостното здраве на черния дроб.

„Усмихвайте се с устните си, лицето си, усмихвайте се с мислите си и се усмихвайте дори с черния си дроб!“

Екстракт от плодове на резене, листа от целина на прах, екстракт от семена от бял трън, прах от грудки от йерусалимски артишок, екстракт от листа от артишок, екстракт от корен от коприва, екстракт от корен от женско биле, екстракт от корен от глухарче, екстракт от коренище на аир, екстракт от листа на морски зърнастец, лиофилизиран (сублимиран) гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус „PLASMA“.

Източник на флаволигнани (силимарин), флавоноиди (по отношение на рутин), глициризинова киселина.

Препоръки за употреба: възрастни по 2 таблетки 2 пъти дневно (сутрин и вечер) по време на хранене.

Продължителност на приема – 1 месец. Ако е необходимо, приемът може да се повтори.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, кърмене. Препоръчително е да се консултирате с лекар преди употреба.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

Balancemix

Balancemix

Комбинация от сух биогел от кафяви водорасли Plasma и лечебни екстракти от билки, растения и плодове

Visionormix

Visionormix

Visionormix (Vertera Beauty Secret) се състои от натурални, растителни екстракти с целенасочено действие

Arthronormix

Arthronormix

Комбинация от сух биогел от морски водорасли Plasma и лечебни екстракти от билки, растения и плодове