Категория: Серия Forte
Гел от ламинария Vertera Forte

Природен продукт за здравословно хранене. За да се повиши биологичната стойност и активност на
продукта, е добавено морското растение фукус и природен антиоксидант, биофлавоноидът – дихидрокверцетин.

Изключителен по своите свойства, продуктът подпомага процесите на пречистване и насищане на организма на клетъчно ниво. Този продукт няма нищо общо с биологично активни добавки или лекарства, защото е хранителен продукт. Той е напълно естествен и безопасен за здравето.

Описание:

Рецептата за природния продукт гел Vertera Forte осигурява възможност за рационално насищане на организма:
1. Хармонизиране на организма
2. Детоксикация – почистване на тялото от отпадъчните продукти от метаболизма и токсините
3. Хранене и насищане на организма
4. Стимулиране на процесите на обновяване на тъкани
5. Енергетична храна
6. Оптимизиране на биохимичните реакции, и био регулиращите процеси.
7. Веществата, съдържащи се в ламинарията, участват в пречистването (детоксикация, дисимилация), храненето (асимилация) и активирането, на био регулаторните процеси в организма
8. Много от нашите собствени проучвания ни позволяват обективно да оценяваме спектъра на свойствата на продукта
9. Начинът по който е произведен гелът, осигурява кинетиката (транспортирането) на активните компоненти, съдържащи се в неговата формула, до органите и системите на тялото
10. Изключително богатият състав на ламинарията включва вещества, които могат да спомогнат за намаляване на концентрацията на вътреклетъчните метаболити, както и на ксенобиотичните вещества, образувани в резултат на употребата на лекарства (детоксикация).

Гел Вертера Форте Оригинал помага за осигуряване на йод в организма и подкрепя нормалната работа на вътрешните органи.

Основният компонент на гела „Вертера“ е ламинарията – богати на йод кафяви морски водорасли.

Йодът от растения (например, морски водорасли и крес-салата) и морска риба може лесно да се метаболизира. Поради това гелът „Вертера Форте“ на базата на морски водорасли – ламинария и фукус – може да стане отличен източник на естествен йод.

Недостатъчното количество йод в ежедневната диета води до разстройство на работата на щитовидната жлеза: тя произвежда по-малко хормони. Хормоналният баланс се обърква, нарушават се много метаболитни процеси: енергийната обмяна, когнитивната функция, функциите на нервната система.

  • Организмът на човек не може самостоятелно да произвежда йод, поради което той зависи от това, какво количество на този елемент получава ежедневно с храната.
  • Йодът способства за нормализиране на когнитивната функция, енергийния метаболизъм и функционирането на нервната система.
  • Йодът способства за нормалното производство на хормони на щитовидната жлеза, нормалната функция на щитовидната жлеза и поддържане на нормалното състояние на кожата.

Ламинарията притежава общи възстановяващи свойства за поддържане функциите на организма: осигурява необходимото количество йод за физиологичните обменни процеси, укрепва имунитета.

Фукусът – вторият важен компонет на гела – помага да се поддържа здравето на стомашно-чревния тракт и извеждащата функция на червата. Намалява потреблението на енергия и често се използва в програмите за намаляване на телесната маса.

Благодарение на Plasma technology лесното и бързо усвояване на ценните хранителни вещества от водорасли, съдържащи се в продукта, е още по-голямо.

• вода
• японска ламинария
• фукус
• хранителни добавки (лимонена киселина; калциев глюконат, антиоксидант – дихидрокверцетин).

Не съдържа изкуствени компоненти, оцветители и екстракти, нетипични за нашите региони. © Формулата на продукта е уникална, патентованата технология за производство е внимателно защитена.

1 супена лъжица (20 г) от продукта веднъж дневно, 30 минути преди хранене.

Препоръчва се да се смесва със сок (ябълков, от вишни, праскови и т.н.).

Противопоказания:

  • не се препоръчва при противопоказание на йод, при повишена чувствителност към йод, при индивидуална непоносимост към компонентите.
  • Преди употреба се препоръчва консултация с лекар, особено в случай на проблеми с бъбреци и щитовидната жлеза, а също така при бременност и кърмене.
  • Да не се надвишава препоръчаната дневна доза.
  • Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.
  • Да се съхранява на място недостъпно за малки деца.

Важно е да се спазва пълноценното, балансирано хранене и здравословен начин на живот.

Консултирайте се с лекуващия лекар преди употреба по време на бременност и кърмене.

Срок на годност: 6 месеца от датата на производство, посочена на опаковката. Консумирайте в рамките на 21 дни след отваряне.

Условия за съхранение: Съхранявайте на сухо и защитено от светлина място при температура между 0 и +5°C.

Иван Киров
Естествено пет звезди за „Forte original“! Защо ми е любим продукт? Защото е универсален. За вътрешна и външна употреба.Аз съм на 53 г. Основната ми работа е с високо физическо натоварване. Преди употребата на гела, заспивах почти веднага след вечеря, не бях пълноценен към семейството си.Два месеца след употребата на гела, ми се стабилизираха стойностите на, общ холестерол от 7.5 на 5.2,захар от 6.5 на 5.0, чувствам се много енергичен, пълноценен съм в семейството си. Имам достатъчно време за други дейности. Ползвам геловете и продуктите, вече 10 м.без прекъсване. Щастлив съм, че съдбата ме запозна, с моята наставничка и с Вертера!

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

Forte Original Лиофилизат

Forte Original Лиофилизат

Лиофилизиран гел от ламинария и фукус, произведен по биотехнология от ново поколение Plasma technology