Категория: Vertera Lab
D3+K2 Complex

Витамин D3+K2 на VERTERA LAB се препоръчва да се комбинира с класическата линия биогелове от ферментирали водорасли на Vertera, за да се осигури естественото функциониране на клетките, тъканите, органите, системите на организма и отличното усвояване на нашия продукт. С други думи, резултатът се постига чрез използване на механизмите и принципите на действие на биологичните системи на човека.

Полезни свойства:

  • Здрави кости и зъби

Витамин D3 играе ключова роля в усвояването и поддържането нивата на калций, магнезий и фосфор, които са от съществено значение за укрепване на костите и зъбите. Заедно, D3+ K2 помагат за правилното разпределение на калция в организма, предотвратявайки отлагането му в меките тъкани и поддържайки плътността на костите.

  • Сърдечно-съдово здраве

Витамин K2 е важен за здравето на сърцето и кръвоносните съдове, като помага за предотвратяване на калциевите отлагания в артериите и кръвоносните съдове. Това намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания и поддържа нормалното кръвообращение.

  • Укрепване на имунната система

Витамин D3 играе роля в поддържането на здрава имунна система, като помага на организма да се бори с инфекциите и възпаленията.

  • Калциев метаболизъм

Витамин К2 активира протеините, отговорни за преноса на калций от кръвта към костите и обратно, което поддържа нормалния калциев метаболизъм в организма.

  • Подпомага здравето на ставите

Витамин D3+K2 насърчава здравето на ставите, като намалява риска от възпаление и поддържа гъвкавостта и подвижността на ставите.

  • Заздравяване на рани

Витамин К е кръстен на думата „коагулация“, т.е. повишава съсирването на кръвта, което е особено важно по време на процеса на зарастване на рани.

Микрокристална целулоза (носител), холекалциферол, менахинон.

Допълнителен източник на витамини D3 и K2.

Препоръки за употреба: за възрастни по 1 таблетка на ден по време на хранене.

Продължителност на приема – 1 месец. Ако е необходимо, приемът може да продължи.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите на продукта, бременност и кърмене. Преди прилагане се препоръчва да се консултирате с лекар.

Засега няма отзиви.

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

Iron Bisglycinate

Iron Bisglycinate

IRON bisglycinate от Vertera – ново поколение желязосъдържащи препарати в лесно усвоима форма

Organic Iodine

Organic Iodine

Биоактивен комплекс в лесноусвоима форма, включващ органичен йод, тирозин и селен

Cordyceps

Cordyceps

Допълнителен източник на коензим Q10, кордицепин, кордицепинова киселина, полизахариди