Категория: Vertera Lab
Chromium Picolinate

Хром пиколинат на VERTERA LAB се препоръчва да се комбинира с класическата линия биогелове от ферментирали водорасли на Vertera, за да се осигури естественото функциониране на клетките, тъканите, органите, системите на организма и отличното усвояване на нашия продукт. С други думи, резултатът се постига чрез използване на механизмите и принципите на действие на биологичните системи на човека.

Органична, лесно усвоима форма на хром пиколинат

Полезни свойства:

  • Регулиране на нивата на глюкозата

Хромът играе ключова роля в метаболизма на въглехидратите, като участва в действието на инсулина и помага за регулирането на нивата на кръвната захар. Редовният прием на хром пиколинат може да помогне за стабилизиране на нивата на кръвната захар, което е особено важно за хора с инсулинова резистентност, диабет или предразположение към него.

  • Подпомага загубата на тегло

Хромът помага за подобряване на клетъчната чувствителност към инсулин, като по този начин повишава нивата на ситост и контрола на апетита, което може да помогне за намаляване на желанието за преяждане и да подпомогне загубата на тегло.

  • Подобрено състояние на кожата

Хромът, понижавайки нивата на кръвната захар, може също да помогне за подобряване на качеството на кожата: намалява риска от акне.

  • Подпомага здравето на сърдечно-съдовата система

Хромът участва в метаболизма на мазнините и протеините, което може да помогне за понижаване на холестерола в кръвта и подобряване на сърдечно-съдовото здраве.

  • Повишена енергия

Хромът помага за елиминирането на токсините и солите на тежките метали, подобрява метаболизма и повишава енергията, което може да помогне за справяне с умората и да повиши общия тонус на организма.

Микрокристална целулоза (носител), хром пиколинат.

Допълнителен източник на хром.

Препоръки за употреба: за възрастни по 1 таблетка на ден по време на хранене.

Продължителност на приема – 1 месец. Ако е необходимо, приемът може да се повтори.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите на продукта, бременност и кърмене. Преди употреба се препоръчва да се консултирате с лекар.

Засега няма отзиви.

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

Iron Bisglycinate

Iron Bisglycinate

IRON bisglycinate от Vertera – ново поколение желязосъдържащи препарати в лесно усвоима форма

Organic Iodine

Organic Iodine

Биоактивен комплекс в лесноусвоима форма, включващ органичен йод, тирозин и селен

Cordyceps

Cordyceps

Допълнителен източник на коензим Q10, кордицепин, кордицепинова киселина, полизахариди