Категория: Beauty Secret
Balancemix

Balancemix (Vertera Beauty Secret) се състои от натурални, растителни екстракти с целенасочено действие. Резултатът се постига чрез нормализиране на функционирането на механизмите на системите за биологична саморегулация на организма.

Основата на Beauty Secret е комбинация от сух биогел от кафяви мпрски водорасли Plasma homeofood и лечебни екстракти от билки, растения и плодове.

Комплекс Balancemix (Vertera Beauty Secret) за:

• Освобождаване от стрес и напрежение

Екстрактът от корен на валериана, екстрактът от пасифлора и шишарки хмел действат успокояващо, помагат за облекчаване на напрежението и стреса.

• Подобрено качество на съня

Прах от листа от бяло зеле и екстрактът от цвят на пасифлора помагат за подобряване на качеството на съня и осигуряват пълноценна почивка.

• Повишени нива на енергия

Екстрактът от корен на женшен и билката хълмова солянка /вълмо/ подпомагат по-доброто възстановяване.

• Подобрено настроение

Екстрактът от пасифлора и корените на шлемник байкалски могат да помогнат за подобряване на настроението и справяне с депресията.

• Поддържане на общ тонус

Всички компоненти на комплекса заедно помагат за укрепване на нервната система и поддържане на общия тонус на организма.

• Укрепване на имунната система

Лиофилизираният гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус „PLASMA“ обогатява комплекса с витамини и минерали, укрепвайки имунната система и повишавайки защитните функции на организма.

Екстракт от корен на валериана, прах от листа на бяло зеле, екстракт от билката мащерка, екстракт от пасифлора, екстракт от корен от шлемник байкалски, екстракт от корен на черен кохош, екстракт от корен от женшен, екстракт от билката хълмова солянка, екстракт от шишарки хмел, лиофилизиран (сублимиран) гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус „PLASMA“.

Източник на байкалин, гинзенозиди.

Препоръки за употреба: възрастни по 2 таблетки сутрин и следобед по време на хранене.

Продължителност на приема – 1 месец. Ако е необходимо, приемът може да се повтори.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите на продукта, бременност, кърмене, повишена нервна възбудимост, безсъние, високо кръвно налягане, сърдечна аритмия, тежка атеросклероза, приемане вечер. Препоръчително е да се консултирате с лекар преди употреба.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

Visionormix

Visionormix

Visionormix (Vertera Beauty Secret) се състои от натурални, растителни екстракти с целенасочено действие

Arthronormix

Arthronormix

Комбинация от сух биогел от морски водорасли Plasma и лечебни екстракти от билки, растения и плодове

Hepanormix

Hepanormix

Усмихвайте се с устните си, лицето си, усмихвайте се с мислите си и се усмихвайте дори с черния си дроб!