Категория: Beauty Secret
Arthronormix

Arthronormix (Vertera Beauty Secret) се състои от натурални, растителни екстракти с целенасочено действие. Резултатът се постига чрез нормализиране на функционирането на механизмите на системите за биологична саморегулация на организма.

Основата на Beauty Secret е комбинация от сух биогел от кафяви морски водорасли Plasma homeofood и лечебни екстракти от билки, растения и плодове.

Комплекс Arthronormix (Vertera Beauty Secret) за:

• Повишена гъвкавост и мобилност

Глюкозамин сулфат калиев хлорид и хондроитин сулфат натрий спомагат за укрепване на хрущялната тъкан, повишавайки тяхната гъвкавост и подобрявайки подвижността на ставите.

• Намаляване на възпалението

Екстрактът от корен на дяволски нокът, екстрактът от билката блатен петолистник, зизифора и екстрактът от цвят на невен имат противовъзпалителни свойства, като спомагат за намаляване на възпалението в ставите.

• Укрепване на костите

Екстрактът от кората на бяла върба и прах от листа на бяло зеле съдържат витамини и минерали, които помагат за укрепване на костите и ставите.

• Поддръжка на съединителната тъкан

Плодовете на калина, екстрактите от хвощ и глави чесън съдържат хранителни вещества, които поддържат здравето на съединителната тъкан в ставите.

• Подобрено кръвообращение

Лиофилизираният гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус „PLASMA“ способства подобряването на кръвообращението в ставите, което спомага за ускоряване на процеса на възстановяване и намаляване на риска от възпаление.

Глюкозамин сулфат, калиев хлорид, хондроитин сулфат натрий, екстракт от корен на дяволски нокът, прах от листа на бяло зеле, екстракт от блатен петолистник, зизифора, екстракт от кора на бяла върба, екстракт от плод калина, екстракт от цвят на невен, екстракт от хвощ, екстракт от чесън, лиофилизиран (сублимиран) гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус „PLASMA“.

Източник на хондроитин сулфат, глюкозамин, флавоноиди, харпагозид, съдържащ полифенолни съединения и салицин.

Препоръки за употреба: възрастни по 2 таблетки сутрин и вечер по време на хранене.

Продължителност на приема – 1 месец. Ако е необходимо, приемът може да се повтори.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите на продукта, бременност, кърмене. Препоръчително е да се консултирате с лекар преди употреба.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

Balancemix

Balancemix

Комбинация от сух биогел от кафяви водорасли Plasma и лечебни екстракти от билки, растения и плодове

Visionormix

Visionormix

Visionormix (Vertera Beauty Secret) се състои от натурални, растителни екстракти с целенасочено действие

Hepanormix

Hepanormix

Усмихвайте се с устните си, лицето си, усмихвайте се с мислите си и се усмихвайте дори с черния си дроб!