Категория: Beauty Secret
Antihelmix

Antihelmix се състои от натурални, растителни екстракти с целенасочено действие. Резултатът се постига чрез нормализиране на функционирането на механизмите на системите за биологична саморегулация на организма.

Основата на Beauty Secret е комбинация от сух биогел от кафяви морски водорасли Plasma homeofood и лечебни екстракти от билки, растения и плодове.

Комплексът Antihelmix осигурява:

• Антипаразитен ефект

Екстрактът от кора на трепетлика, екстрактът от пачи крак, екстрактът от билката мащерка, екстрактът от корен от аир, екстрактът от билката хвощ и лиофилизираният гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус „PLASMA“ притежават антипаразитни свойства, помагащи в борбата с различни видове паразити в организма.

• Противовъзпалителен ефект

Коренът от бяла ружа и билковият екстракт от мащерка помагат за намаляване на възпалението, което може да бъде резултат от паразитна инфекция.

• Подпомага укрепването на имунната система

Екстрактът от пачи крак, екстрактът от корен на аир и лиофилизираният гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус „PLASMA“ спомагат за укрепване на имунната система на организма, като го правят по-устойчив на паразитни инфекции.

• Храносмилателна подкрепа

Прах от тиква, прах от листа на магданоз и екстрактът от плодове от карамфил помагат за подобряване на храносмилането и прочистват стомашно-чревния тракт от паразити.

• Антибактериално и антивирусно действие

Лук на прах и екстрактът от коренище на джинджифил помагат в борбата с бактериални и вирусни инфекции, които могат да бъдат причинени от паразитни заболявания.

Екстракт от кора на трепетлика, екстракт от корен от бяла ружа, екстракт от пачи крак, екстракт от джинджифил, прах от лук, прах от тиква, екстракт от билката мащерка, прах от листа на магданоз, екстракт от корен от аир, екстракт от билката хвощ, екстракт от листа на черен орех, екстракт от плодове карамфил, лиофилизиран (сублимиран) гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус „PLASMA“.

Източник на флавоноиди (флавоноли и флавони), танини, съдържащи гингероли.

Препоръки за употреба: възрастни по 2 таблетки сутрин и вечер по време на хранене.

Продължителност на приема – 1 месец. Ако е необходимо, приемът може да се повтори.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите, склонност към кървене, бременност, кърмене. Препоръчително е да се консултирате с лекар преди употреба.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

Balancemix

Balancemix

Комбинация от сух биогел от кафяви водорасли Plasma и лечебни екстракти от билки, растения и плодове

Visionormix

Visionormix

Visionormix (Vertera Beauty Secret) се състои от натурални, растителни екстракти с целенасочено действие

Arthronormix

Arthronormix

Комбинация от сух биогел от морски водорасли Plasma и лечебни екстракти от билки, растения и плодове