Категория: Серия AngioLive
AngioLive Original Plasma Technology

Комбинацията от компоненти в гела „АngioLive Plasma Technology“ допринася максимално за поддържане на здравето и предотвратяване на развитието на заболявания на артериалните, венозни и лимфни съдове, които нарушават кръвоснабдяването на отделни органи и на организма като цяло.

AngioLive Plasma Technology е продукт от ламинария и фукус с екстракт от грозде.

Продуктът може да се използва:

 • за предотвратяване на преждевременно развитие на сърдечно-съдови заболявания;
 • като част от комплексната терапия при лечението на хронични венозни заболявания и патологии на сърдечно-съдовата система;
 • като допълнителен източник на органичен йод, фукоидани и кверцетин;
 • за укрепване на кръвоносните съдове и предпазването им от неблагоприятното въздействие на патологичните фактори;
 • за намаляване на последствията от заседналия начин на живот, повишени натоварвания;
 • за поддържане на чернодробната функция като хепатопротективно средство

В състава на гел „AngioLive Plasma Technology“ влизат компоненти с напълно естествен произход:

 • Ламинария. Съдържа полизахариди, които могат да свързват холестерола и имат силно антикоагулантно действие. Това позволява да се приемат като средство за предотвратяване на инсулти и инфаркти; Източник на йод и разтворими диетични фибри (алгинати) в органична форма. Насища организма с жизненоважни витамини, минерали, макро- и микроелементи;
 • Фукус. Съдържа голямо количество фукоидани – полизахариди, които предотвратяват увреждане на вътрешната стена на съда и образуване на плаки, водещи до коронарна болест на сърцето и инфаркти;
 • Екстракт от грозде. богат на витамини, минерали и кверцетин – мощен природен антиоксидант, който предпазва клетките от увреждане от свободните радикали;
 • Лимонена киселина, калциев глюконат и алгинати, получени от водорасли. Естествени стабилизатори и антиоксиданти;
 • Основните активни съставки – флавоноидите – имат подчертан противоотечен ефект, намаляват риска от образуване на кръвни съсиреци;
 • Екстракт от листа от червено грозде.

Високото съдържание на полифеноли и антиоксиданти с ендотелиопротективни свойства допринася за нормализиране на ендотелната дисфункция и намалява тежестта на отока; Съдържа кверцетин, мощен естествен антиоксидант.

Свързвайки свободните радикали в кръвта, той им пречи да разрушат мембраните на ендотелните клетки, които изграждат вътрешната обвивка на кръвоносните съдове.

Продуктът е направен по патентована Plasma Technology технология, която Ви позволява да извлечете максимално количество ценни вещества от морските водорасли и да ги превърнете в лесно усвояема форма за организма.

Включването на AngioLive гел в режима на хранене е важно при:

 • активно спортуващи, когато е изключително важно да се поддържа добра поносимост към физически натоварвания;
 • интензивна интелектуална дейност, изискваща максимално снабдяване на мозъка с кислород и хранителни вещества;
 • чести и продължителни полети, които са съпроводени с подуване и усещане за тежест в краката поради недостатъчност на венозната циркулация;
 • наследствена предразположеност към сърдечно-съдови заболявания;
 • наднормено тегло и резки промени в кръвното налягане;
 • небалансирана диета, водеща до увеличаване на съдържанието на „лошия“ холестерол в кръвта;
 • чести заболявания;
 • възстановяване след заболяване
 • понижаване на жизнения тонус при възрастни хора.

Гел „AngioLive“ е източник на фитоестрогени с противооточни и антицелулитни ефекти. Поради това може да се използва като нутрикозметично средство.

Продуктът е направен по патентована Plasma Technology технология, която Ви позволява да извлечете максимално количество ценни вещества от морските водорасли и да ги превърнете в лесно усвояема форма за организма.

Внимание! Посочените свойства на AngioLive Plasma Technology гел не се явяват като заместител на предписаните лекарства.
Преди употреба се консултирайте с вашия лекар!

Вода, кафяви водорасли- хранителни (водорасли (лат. Laminaria japonica), фукус, регулатор на киселинността – калциев глюконат, антиоксидант- лимонена киселина, сух гроздов екстракт (екстракт от гроздови листа, екстракт от вино – лат. Vitis vinifera), сух екстракт от листа на червено грозде (кверцетин от японски софора, гроздов кверцетин лат. Vitis vinifera).

За възрастни: 1 чаена лъжичка (10 г) от продукта веднъж дневно 30 минути преди хранене. Препоръчва се да се смесва със сок на вкус.

Консултирайте се с лекуващия лекар преди употреба по време на бременност и кърмене.

Срок на годност: 6 месеца от датата на производство, посочена на опаковката. Консумирайте в рамките на 21 дни след отваряне.

Условия за съхранение: Съхранявайте на сухо и защитено от светлина място при температура между 0 и +5°C.

Петър Харалампиев
Здравейте, уважаеми партньори и надявам се съмишленици почитатели на природосъобразния начин на живот, разнообразното и здравословно хранене с живи храни(включващи екстрат от ламинария и дори други водорасли), по специално съдржащи, всичко от което имат нужда нашите клетки за своето възстановяване и нормално функциониране: искам да споделя с вас моите конкретни резултати от един великолепен и уникален продукт , който мнозина от вас познават и който работи на MAX-именно AngioLive PRO-MAX ! В началто бях леко скептичен, но реших и аз да опитам, тъй като претърпях сърдечно-съдова интервенция и ми поставиха 2 стента на двете главни артерии на сърцето(бях в прединфарктно тежко състояние тогава) и трябва да полагам наистина сериозни грижи и да пазя своите съдове, артерии, нозе и сърце… Та така…започнах ежедневно да приемам сутрин и вечер по една лъжица от специално разработения от компанията уникален продукт AngioLive PRO-MAX

Руслан Давудов
Я пробовал все гели вертера, начинал в январе 2020 года с Форте вкусовых, но когда вышел ангиолайф про-макс он стал моим фаворитом. Теперь 90% времени в рационе именно он. По вкусу и главное по составу микро/макро элементов считаю его идеальным. Введя в рацион питания гели вертера не ждал какого то вау эффекта, просто за два с небольшим года избавился от аллергии, стал крайне редко болеть и самое важное для меня, мои суставы очень круто восстановились. Я могу спокойно присесть на корточки и также легко встать, что раньше мне сделать было достаточно проблематично. Спасибо производителям за эту супер еду.

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

AngioLive Original Лиофилизат

AngioLive Original Лиофилизат

Лиофилизиран гел от ламинария и фукус, произведен по биотехнология от ново поколение Plasma technology