AngioLive Original Лиофилизат

Лиофилизиран гел от ламинария и фукус, произведен по биотехнология от ново поколение Plasma technology, обогатен с биокомпоненти от грозде – естествени кардиопротектори. Продукт за здравето на кръвоносните съдове.

Сега любимият продукт се предлага в гелообразна и лиофилизирана форма!

AngioLive Original е хранителен продукт от водорасли ламинария и фукус за ефективен детокс и антиоксидантна защита на клетъчно ниво.

Биотехнологията от ново поколение Plasma Technology направи AngioLive Original още по-ефективен и по-усвоим!

Продуктът се предлага в 2 различни форми – хидрогел и капсулиран лиофилизат. Те са еквивалентни по съдържание на хранителни вещества, усвоимост, безопасност и ползи за организма.

AngioLive Original гел и лиофилизат вече са в продажба!

Лиофилизираният гел AngioLive Original в капсули е продукт на 3 биотехнологии от ново поколение едновременно:

1. Plasma Technology – патентована през 2022 г технология за ферментация на полизахариди от ламинария и фукус от Vertera за производство на висококачествен гел от водорасли. Сега всички най-ценни микроелементи от плазмата, клетъчните стени и полизахаридите от кафяви морски водорасли са биодостъпни за организма!

2. Лиофилизация – нискотемпературно вакуумно сушене на гела Plasma за запазване на всички свойства и ползи на продукта в гелообразна форма.

3. Микрокапсулиране – процес за получаване на малки плазмени частици (от части от микрона!) с последващото им поместване в изключително тънка обвивка. В тази форма хранителните вещества на водораслите са надеждно защитени от стомашния сок и се абсорбират напълно в червата.

AngioLive Original е цялостен детокс, силен имунитет, мощна антиоксидантна защита и забавяне на стареенето на организма. Насищайки го с ценни микроелементи от кафяви морски водорасли, AngioLive Original осигурява балансирана работа на хомеостазата.

Кое е по-удобно за Вас – 4 капсули или 4 лъжици гел за цялостна грижа за здравето?

Изборът е Ваш, двата продукта имат идентични предимства!

Побързайте да поръчате AngioLive Original в новия формат, за да оцените първи удобството на използването му и да получите отлични резултати!

AngioLive Original под формата на лиофилизиран хидрогел съдържа най-богатия набор от хранителни вещества от ламинария и фукус, включително най-важните за човешкия организъм макро- и микроелементи, аминокиселини, полиненаситени мастни киселини (омега -3, -6).

Особено ценни за човешкия организъм са уникалните полизахариди на кафявите морски водорасли – алгинати, ламинаран, фукоидан, които проявяват широк спектър от полезни въздействия:

  • антиоксидантно;
  • противовъзпалително;
  • противотуморно;
  • антивирусно;
  • антикоагулантно;
  • пребиотично;
  • детоксикиращо (включително извеждане на соли на тежки метали от организма);
  • хиполипидемично (намаляване нивата на холестерола, мазнините).

Съставът на лиофилизирания гел AngioLive Original е обогатен с екстракт от листа на червено грозде, чиито биокомпоненти (кверцетин, антоцианини) намаляват чупливостта и пропускливостта на капилярите, укрепват стените на кръвоносните съдове, предпазват ги от свободните радикали и имат кардиопротективен ефект.

Лиофилизираният хидрогел е произведен с помощта на технология за микрокапсулиране, която позволява да бъдат запазени полезните вещества от ламинария от стомашния сок и да се осигури максималното им усвояване в червата.

Лиофилизатът AngioLive Original притежава свойства и ползи за организма, подобни на гелообразната форма на продукта.

Лиофилизатът AngioLive Original е продукт на модерни биотехнологии за укрепване на сърцето, кръвоносните съдове и бързо регулиране на хомеостазата, механизъм, който осигурява балансираното функциониране на всички системи на организма.

Лиофилизиран (сублимиран) гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус „VERTERA ANGIOLIVE“ („VERTERA ANGIOLIVE“): ламинария, фукус, сух екстракт от гроздови листа (кверцетин от японска софора, гроздов кверцетин); капсула (хипромелоза).

Не е лекарство.

Възрастни – по 2 капсули два пъти дневно. Продължителност на приема – 1 месец. Ако е необходимо, можете да повторите.

Област на приложение: Като биологично активна хранителна добавка – допълнителен източник на йод в органична форма, разтворими хранителни влакна (алгинати), източник на фукоидан.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите. Преди употреба трябва да се консултирате с Вашия лекар.

Все още няма отзиви.

Споделете:

С безплатна и неангажираща регистрация в нашия онлайн магазин получавате 30% отстъпка:

Вижте също…

Forte Original Лиофилизат

Forte Original Лиофилизат

Лиофилизиран гел от ламинария и фукус, произведен по биотехнология от ново поколение Plasma technology

Vertera GEL Лиофилизат

Vertera GEL Лиофилизат

Лиофилизиран гел от ламинария, произведен по биотехнология от ново поколение Plasma technology